Retourneren

Is het besteld product niet helemaal wat je er van verwachtte, dit vinden wij erg jammer om te horen. Uiteraard mag je de producten retourneren of ruilen. Uiteraard mag je de producten retourneren (u geld wordt dan netjes teruggestort) of ruilen. Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking te zitten. Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden per e-mail dat je een of meerdere producten retour wilt sturen.

Alvorens je het product retour stuurt, stuur ons dan een email dat je een product wilt retourneren. Zo weten wij dat er iets retour komt. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt (het liefst in de verpakking waarin het naar jou is verzonden).

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retour termijn van 14 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Na ontvangst van de retourzending zal KinderpyjamaWinkel (in de naam van: MonkeysICT) het order bedrag terugstorten op je bankrekening (binnen 14 dagen na aanmelden retour).  Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.

Heb je meerdere producten besteld, maar zijn deze niet tegelijkertijd geleverd? Dan gaat de 14 dagen bedenktijd pas in nadat je het laatste product van de bestelling hebt ontvangen.

LET OP! HIERONDER NOG EEN KEER DE STAPPEN UITGELEGD:

  1. Stuur ons een email met het bericht dat je een product retour gaat sturen. Stuur nog niets retour.
  2. Wacht een email van ons af met daarbij een akkoord.
  3. Stuur het product goed verpakt retour in de originele verpakking via deze link RETOURLABEL
  4. Na wij de producten in goede orde hebben ontvangen en je geen ander product in de plaats wil ontvangen, storten wij het bedrag retour op jouw rekening.