Een kinderpyjama van KinderpyjamaWinkel houd je kind niet alleen warm maar geeft ze ook een veilig gevoel het stimuleert het spellen en de fantasie van je kind. Het geeft een gevoel van “thuis”

Na meer dan 12 jaar gewerkt te hebben als Servicedesk Manager in de ICT branche bij een bedrijf waar ik de specialist was op het gebied van domeinnamen en hosting wilden ik toch eens zelf een eigen Tamara van t Zandwebshop gaan neerzetten. Dit met een product waar ik passie voor voelde. Ik geloof namelijk dat je passie moet hebben voor het gene wat je doet want anders zul je je doelen nooit kunnen bereiken. Door de ervaring die ik had wist ik dat het niet zo zou zijn dat je “even een Webshop kon neerzet” en dan denken het product verkoopt zichzelf wel. Een goede webshop runnen met mooi producten is hard werken elke dag weer.

Kwam in contact met Jacqueline de Bruijn. Ze verkocht op dat moment alleen haar eigen merk kinderpyjama dit zijn “de biologische Corazon kinderpyjama” Toen ik voor het eerst deze kinderpyjama’s zag dacht ik ” Wat een leuke vrolijke kinderpyjama’s” vooral van goede kwaliteit. Wilden hier zeker wel mee aan de slag. Zo gezegd zo gedaan in november 2015 was het een feit ik was officieel de eigenaressen geworden van CorazonKids nu inmiddels KinderpyjamaWinkel. Had hiermee meteen al een eigen merk kinderpyjama van biologische katoen. Een kinderpyjama waar ik direct trots op kon zijn.

Waarom de kinderpyjama van KinderpyjamaWinkel

Omdat ik zelf moeder ben van 4 prachtige kinderen merk ik dat er niet veel aandacht wordt besteed aan de kinderpyjama terwijl kinderen langer in hun hun kinderpyjama aan hebben dan hun gewone kleding op een dag. Mijn kinderen lopen ook vaak in het weekende de hele dag rond in hun kinderpyjama, dit omdat ze het gewoon erg lekker vinden zitten en de kinderpyjama hun het gevoel geeft dat op deze dag niks hoeven maar alles mogen. Wij noemen deze dagen “pyjamadagen” Het geeft ook een ontspannen en vooral veilig gevoel bij mijn kinderen. Als ze lekker rondlopen in huis met hun eigen kinderpyjama geeft ze dit echt een gevoel “ik ben veilig thuis”

Wat is mijn missie?

Leuke maar vooral goede kwaliteit kinderpyjama’s zijn lastig te vinden in Nederland. Het is een product wat een noodzakelijk iets is vooral in de winter, maar waarvan ouders vaak denken dat een oud shirt met een oude sportbroek wel volstaat als goede kinderpyjama. Ik geloof hier niet in vind het namelijk heel belangrijk wat wij onze kinderen voor het slapen aantrekken.Een kinderpyjama houd je kind niet alleen warm maar geeft ze ook een veilig gevoel, het stimuleert het spellen en de fantasie van je kind. Ook geeft het een gevoel van “thuis” want al slaapt je kind een nachtje bij oma of ligt je kind zo nodig een nachtje in een ziekenhuis, met hun eigen kinderpyjama voelt dit op deze manier een stukje veiliger waar je ook bent.