Een kinderpyjama van KinderpyjamaWinkel houd je kind niet alleen warm maar geeft ze ook een veilig gevoel het stimuleert het spellen en de fantasie van je kind. Het geeft een gevoel van “thuis”

Na meer dan 12 jaar gewerkt te hebben als Servicedesk Manager in de ICT branche bij een bedrijf waar ik de specialist was op het gebied van domeinnamen en hosting wilden ik toch eens zelf een eigen Tamara van t Zandwebshop gaan neerzetten met een product waar ik passie voor voelde. Ik geloof dat je passie moet hebben voor het gene wat je doet want anders zul je je doelen nooit kunnen bereiken. Door de ervaring die ik opdeed bij dit bedrijf wist ik dat het niet zo zou zijn dat je even een webshop kon neerzet en dan denken het product verkoopt zichzelf wel. Een goede webshop hebben met mooi producten is hard werken elke dag weer.

Kwam in contact met Jacqueline de Bruijn de vorige eigenaressen van CorazonKids. Ze verkocht op dat moment alleen het eigen merk van Corazon “de biologische Corazon kinderpyjama” Toen ik voor het eerst deze kinderpyjama’s zag dacht ik “nou dit zijn echt leuke vrolijke kinderpyjama’s” van goede kwaliteit. Wilden dit merk daarom zeker verder voortzetten want ze wilden ermee stoppen. Zo gezegd zo gedaan in november 2015 was het een feit ik was officieel de eigenaressen geworden van Corazonkids nu inmiddels KinderpyjamaWinkel. Had al meteen een eigen merk kinderpyjama van biologische katoen waar ik direct trots op kon zijn. Ging dus met een goed gevoel direct aan de slag.

Waarom de kinderpyjama 

Omdat ik zelf moeder ben van 4 prachtige kinderen merk ik dat er niet veel aandacht wordt besteed aan de kinderpyjama terwijl kinderen langer in hun kinderpyjama lopen, slapen op een dag dan dat ze in hun gewone kleding doen. Mijn kinderen lopen ook vaak in het weekende de hele dag rond in hun kinderpyjama, dit omdat ze het gewoon erg lekker vinden zitten en de kinderpyjama hun het gevoel geeft dat op deze dag niks hoeven maar alles mogen.Wij noemen deze dagen “pyjamadagen” Het geeft ook een ontspannen en vooral veilig gevoel bij mijn kinderen. Als ze lekker rondlopen in huis met hun eigen kinderpyjama aan dit geeft ze dit echt een ” ik ben thuis” gevoel

Wat is mijn missie?

Leuke maar vooral goede kwaliteit kinderpyjama’s zijn lastig te vinden in Nederland. Het is een product wat een noodzakelijk iets is vooral in de winter, maar waarvan ouders vaak denken dat een oud shirt met een oude sportbroek wel volstaat als goede kinderpyjama. Ik geloof hier niet in vind het namelijk heel belangrijk wat wij onze kinderen voor het slapen gaan aantrekken.Een kinderpyjama houd je kind niet alleen warm maar geeft ze ook een veilig gevoel het stimuleert het spellen en de fantasie van je kind. Het geeft een gevoel van “thuis” want ook al slaapt je kind een nachtje bij oma of moet je kind een nachtje doorbrengen in het ziekenhuis, met je eigen kinderpyjama van de KinderpyjamaWinkel aan die ook nog eens ruikt naar “thuis” voel je al een stuk veiliger waar je ook bent.