Dropshipper worden?

Wij zijn altijd opzoek naar dropshippers. Neem contactmet ons op via onderstaand contact formulier en wij informeren je over onze scherpe inkoop tarieven en mogelijkheden!
CorazonKids.nl heeft een breed assortiment aan kinderpyjama’s en verwanten producten.

Dropshipping houdt in dat je onze producten verkoopt zonder dat je deze producten zelf op voorraad hebt. Je zet onze producten op jouw website of webshop en bepaalt zelf de verkoopprijs.

Wel de lusten, niet de lasten!

Wanneer een consument één of meerdere van deze artikelen bestelt via jouw site, bestel je deze producten bij ons via onze webwinkel met je eigen login codes die wij voor jou hebben aangemaakt. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar jouw klant dit kan wanneer je wilt met je eigen logo en verpakking. Op deze manier hoeft je dus niet zelf een voorraad bij te houden. Je hoeft enkel en alleen maar bestellingen te plaatsen op onze webwinkel en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Dropshipping bespaart je veel tijd (en dus geld). Zeker wanneer één of meerdere producten goed gaan lopen: je hebt dan een leuk inkomen per maand, terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen!

De voordelen op een rij:

  • CorazonKids levert direct aan jouw klant. Verzending en verpakking van de producten doen wij voor je.
  • Jij als dropshipper kunt een breed assortiment aan kinderpyjama’s uit voorraad leveren zonder dat je er veel geld in hoeft te investeren.
  • De klant zal in de bestelling geen reclame uitingen, vrachtbrief, factuur of ander soortgelijke uitingen van CorazonKids vinden. Het is en blijft jouw klant!
  • Ook heb je niet te maken met overheadkosten zoals opslag en investering in een grote voorraad.

Omdat wij meerder aanvragen per dag krijgen vragen wij 25,- euro opstartkosten.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]